Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > 15-stafetten 2015

15-stafetten 2015

19 april 2015

 

Vi har gjort det før…3 ganger, OG vi kan gjøre det igjen. Men da trenger vi deg!

 

http://img4.custompublish.com/getfile.php/1479317.1434.rbedrqurra/raumar-vant-15-stafetten+2010.jpg?return=www.opn.no

 

 

15-stafetten er stafetten hvor vi viser bredden i Raumar orientering. Stafetten hvor gammel og ung, sprek og mindre sprek mixes i en hærlig blanding, hvor vi en sjelden gang kan løpe på lag sammen med gubben eller ungene. I tillegg er det lagkonkurranse for de opp til og med 12 år
. Her stiller vi opp så mange som mulig, opptil 5 stk på hvert lag. Dere skal løpe sammen og finne så mange poster på 1 time
.

Lørdag den 2 mai går årets stafett går fra Ellingsrud nord i Oslo, ja helt på grensen til Raumar land!  Dette bør være et fint utgangspkt for at vi klarer å stille 3 lag?…og mange lag i lagkonkurransen!

Innpisker Ståle ønsker at alle som ønsker å være med melder seg på via hjemmesiden så fort som mulig
. da slipper jeg å drive innpisking ( men jeg gjør det gjerne).  Det viser seg hvert år at det er mange som ønsker å løpe, men ikke tørr å melde seg på. Det er ingen grunn til.Ta utfordringen, bli med og løp og gled deg til å diskutere kartet og løypene etter stafetten hvor vi inviterer til pølser, brus og kaker som en liten bankett…..for å feire at vi klarte å fullføre med 3 lag!! ( …og at vi vant hele 15-stafetten)

Det som er viktig når du melder deg på er at du oppgir riktig emit brikke nr
. Dvs den emit brikken som du bruker til vanlig, som ikke er noen andre sin.
!!!!  Oppgi også fødselsåret ditt!

Kan du ta med en kake så gi et hint i kommentar felt ved påmelding:)

 

Tags:

Kommentarer er stengt