Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Medlemskap

30 august 2018

Medlemsadministrasjon i Raumar Orientering – www.minidrett.no

Raumar Orientering bruker Norges Idrettsforbunds løsning for medlemsadministrasjon f.o.m
. november 2014. Vi gir her en kort beskrivelse om hva dette betyr for deg som medlem og/eller foresatt
.

Løsningen innebærer at medlemmer skal bruke Min idrett, www.minidrett.no. I Min idrett kan du som medlem administrere alle medlemskap i norsk idrett (innmeldinger og utmeldinger), se informasjonen som er registrert om deg, samt oppdatere registrert informasjon.

Vi ber alle sørge for at Min idrett er oppdatert for alle familiemedlemmer
. Spesielt viktig at epost, adresse og mobilnummer er korrekt. Husk også sjekke at du har huket av for undergruppe ‘Orientering’!

Brukernavn og passord i Min idrett
Du får automatisk tilsendt brukernavn og passord når e-postadresse lagres i medlemsregisteret. Dersom du har glemt brukernavn/passord kan du bruke funksjonaliteten for utsendelse av brukernavn og passord som finnes i tilknytningen til pålogging til Min idrett. Hvis din e-postadresse er registrert vil du få tilsendt brukernavn og passord som er registrert på denne adressen. Har du ikke tilgang til e-posten og du ønsker du å endre den registrerte adressen, sender du en e-post til support@idrettsforbundet.no.

Betalinger til Raumar
Løsningen innebærer at betaling av medlemskontingenter, treningsavgifter mv. vil bli gjennomført i idrettens løsning for Online betaling. Hver gang det etableres et betalingskrav vil det bli varslet pr. e-post for å gjøre oppmerksom på kravet som ligger i Min idrett. Før første betaling må medlemmet (eller foresatte) gjøre en engangsregistrering for å bli betaler i Online betaling. Når du er blitt betaler er det enkelt å betale i nettløsningen, eller enda enklere om du vil laste ned Buypass til Android eller Iphone. Informasjon om Online betaling med instruksjoner for registrering og hvordan betale finner du her: https://itinfo.nif.no/For_medlem/ut%C3%B8ver/forelder

Dersom du får problemer eller trenger hjelp finnes det flere muligheter!
– Informasjon om Min idrett: https://itinfo.nif.no/Min_idrett
– Tekniske spørsmål skal rettes til Idrettens support på telefon 03615 eller epost: support@idrettsforbundet.no

Medlemskap – priser

Familiemedlemskap for inntil 3 personer = 500  kr. For hvert familimedlem utover dette + 100 kr.

 

Kontaktpersoner Raumar
Ta kontakt med medlemsansvarlig Robert Øksnes, e-post: kasserer@raumar.net dersom du;

  •  mener at du allerede er utmeldt som medlem (i overføringen mellom gammelt og nytt system kan det ha oppstått noen feil)
  •  har andre spørsmål som er relatert til ditt forhold med oss

Oppsummert – hva trenger du å gjøre:
Registrere/oppdatere info på Min idrett med Online betaling – www.minidrett.no med e-post og mobilnummer, sjekk at du er registrert med medlemskap – hvis ikke: søk medlemskap i Raumar . Husk sjekke at du har huket av for undergruppe ‘Orientering’.

 

Jessheim, november 2014, oppdatert august 2018.