Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Ungdomskonkurranse for dere mellom 8 -12 år

Ungdomskonkurranse for dere mellom 8 -12 år

25 april 2015

Full fart på lagkonkurransen!

15–stafetten er også en morsom dag for dere mellom 8 -12 år. I fjor hadde Raumar Orientering med fem lag i lagkonkurransen . Med så mange nye på trening som vi har nå, så kanskje vi klarer å stille ennå flere lag i år?

Ungdomskonkurransen arrangeres som en lagkonkurranse med 3-5 løpere på hvert lag. Alle lagene får egen lagleder og dere får en grundig gjennomgang av hvordan dette skal foregå i forkant av løpet.

Laget starter i «fellesstart» og kan være ute i skogen i maks en time. Dvs at en på laget må passe på tiden! Løypa er en poeng-o-løype med poster av ulik vanskelighetsgrad. Her skal dere alle hjelpe hverandre for å finne frem. En på laget får i oppgave å passe på løperbrikka og å stemple på postene dere finner underveis
. Dette er kjempegøy!

Det er tillatt for D/H13-16 løpere å være med også, dersom dere ikke deltar i 15-stafetten.

Meld deg på i aktivitetskalenderen. (Se i margen til høyre).

Når påmeldingsfristen har gått ut og vi har satt opp lagene, får alle deltakerne beskjed om hvor og når dere skal møte opp mv.

Har du lyst til å være med, men har et eller flere spørsmål, så ta kontakt med treneren i lokalklubben din eller Torunn Hoel, tlf 92 85 66 12 eller på erikhoel@online.no

Tags:

Kommentarer er stengt