Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Norwegian Spring, i sommervarme

Norwegian Spring, i sommervarme

28 april 2014
AndersV med 18.plass på Vårsprinten (arr.foto)

AndersV med 18.plass på Vårsprinten (arr.foto)

Gjørme, støvler og stilongs har vært en gjenganger etter Norwegian spring, men i år var solbriller, solkrem og det å få i seg nok drikke det viktigste! Løpere og arrangører var heldige og ble møtt med strålende vær hele helga, noe som la en fin ramme rundt løpene

. Litt over 30 Raumarløpere kom seg rundt løypene både lørdag og søndag, og selv om enkelte hadde tunge dager både fysisk og teknisk, kom andre seg godt gjennom begge dager!
Det unge jentelaget, Kristine-Hedda-Hanne, kom seg fint gjennom stafetten, i kamp mot lag med 3år eldre jenter på alle etappene, og Anders Haga var tilbake i løypa etter mye sykdom med en 7.plass i H16.Ellers er det verdt å merke seg at Vetle og Sondre gjorde seg bemerka i pre-O, med alle riktig henholdsvis lørdag og søndag!

 

Alle resultater kan sees her!

 

Tags:

Kommentarer er stengt