Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Påskesamling i Sverige

Påskesamling i Sverige

23 april 2014
påskesamling

På inspeksjon av 10mila-arenaen

En fin gjeng Raumarløpere tok i siste halvdel av påsken turen til Eksjø for å få gode o-økter. Sammen med 4 løpere fra vår sammarbeidsklubb UKS Orientus Lodz ble mange kilometer orientering løpt, både med og uten lampe på hodet . Med god matching fra Halden og Tyrving ble det trøkk på hardøktene
. Løperne fikk også med seg nyttig erfaringer for 10mila som går i samme område om 2 uker, men kanskje vel så viktig var det å få trygghet i orienteringa, og å ha det GØY SAMMEN på samling, noe vi alltid har i Raumar!
Røverhistorier fra samling får man ta direkte med Eskil, Sondre, Tiril, Anders, Svend Sondre eller Karoline!

Tags:

Kommentarer er stengt