Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Noen aktiviteter i 2014

Noen aktiviteter i 2014

27 desember 2013

raumarlogo (3)Selv om det fortsatt er juleferie, er været og forholdene sånn at det for mange er lettere å tenke på o-sesong enn skisesong. (Dessverre!?!?)
Også i 2014 legges det opp til et variert opplegg fra Sportslig Utvalg i Raumar Orientering, det for å legge til rette for videre utvikling, men også for at så mange som mulig kan oppleve det gode samholdet vi har i klubben! I tillegg til de ukentlige treningene, er det diverse samlinger og reiser som vi selfølgelig ønsker at så mange som mulig er med på! Dette er Raumar-aktiviteter, hvor 50% dekning gjelder.

Trykk Les mer for en liten oversikt over hva som skjer! Noe skjer snart, noe om en stund!

10.-12. januar:
Skisamling på Sjusjøen for jr/sr. Her vil overnatting være i private hytter, og deler på kostnader ved transport og mat. Samlinga har fokus på kvantitet i mengde, og kvalitet i gjennomføring. En typisk grunntrenings-samling!
Påmelding på facebook-gruppa!

Denne helga har også kretsen dagssamling lørdag 11. Denne kolliderer dessverre med vår samling, men dersom du ikke drar til Sjusjøen er det suverent å være med her!  Innbydelse

16.-19. januar:
Halden SK inviterer til O-helg i Halden 16-19 januar 2014. Denne samlinga er både for utøvere med mål om representasjonsoppgaver, men også en strålende mulighet til å trene o-teknikk i god konkurranse i januar. Her er det mulig å delta på enkeltøkter eller hele samlinga. Her melder man seg på på egen hånd, i Halden sitt system

31.januar-2.februar:
Bergen Sprint Camp har Raumar deltatt i de 2 siste årene med suksess. En samling med skikkelig trøkk. Påmelding til løpene skjer gjennom eventor, men for at Ståle kan bestille overnatting ønsker vi at man også melder seg på på hjemmesiden.
Flybilletter må man kjøpe selv, og Raumars fellesflytider er:
Utreise: Fredag 31. januar: Gardermoen – Bergen: Avgang 11.40,
Hjemreise: Søndag 2. februar:Bergen – Gardermoen Avgang 16.20

25.februar-4.(6.)mars
Camp Trimtex i Tyrkia. Her er påmelding allerede ute. Dersom fortsatt interesse for å være med, sjekk med Eskil Gullord, men det er tvilsomt om etteranmelding er mulig nå

Påske
(dato ikke bestemt, men mest sannsynlig siste helga, sånn at man kan dra på fjellet i starten)
Tradisjonsrik påskesamling, i Eksjø, 10milarelevante økter. Både Tyrving og Halden er her til samme tid. Påmelding kommer på hjemmesiden.

10mila 3.-4.mai
Et høydepunkt om våren, her skal ALLE med, og vi håper å stille lag i alle kategorier . Det er fra Sportslig ønske om 2 herrelag, (minst) 2 damelag, og så mange ungdomslag som mulig. Det er etapper som passer alle ferdighetsnivåer og vektklasser, og 10mila-døgnet er en opplevelse man må ha med seg!

15-stafetten 10.mai
Stafetten i Oppsal der ung, gammel, gutter, jenter, rutinerte og urutinerte stiller på samme lag. Raumar har en seier fra i fjor, samt pallplass hvert år siden 2007 å forsvare! Her trenger vi DEG!!! Løpsdagen avsluttes nok tradisjon tro med felles grilling på samlingsplass. For rekrutter -12år er det lagkonkurranse med STOR deltagelse.

Jukola 14.-15.juni
Finlands storstafett, et minst like stort høydepunkt som 10mila. 1500 lag til start i herreklassen, og nesten det samme for damene. 2 herrelag og 2 damelag er vårt ønske!

O-festivalen 27.-29.juni
Årets O-festival går på Norefjell, så det er ikke lange veien for oss fra Romerike. Raumar har hatt en runde ute med overnatting, men det er fortsatt plass til flere! Ta kontakt med Ståle angående overnatting

Sommersamling i Nord-Østerdalen 1.-6.juli
I etterkant av O-festivalen inviterer Raumar til en grunntreningssamling i Nord-Østerdalen, som inkluderer deltakelse i Sommerløpene, tidligere Dølauka
. Samlinga vil være optimal som grunntrening for representasjonsoppgaver seinere i sommer, eller for høstens NM’er.
Mer info og påmelding kommer, men sett av datoen!
Samlinga er tenkt jr/sr, men løpene vil bli en opplevelse for alle!

Tags:

Kommentarer er stengt