Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Rekruttsamling med nattløp

Rekruttsamling med nattløp

30 september 2013

Tio 2013-1HovinOnsdag 25.september var det «stinn brakke» på Hovin i anledning sesongavslutning for rekruttene i Raumar. Godt og vel 90 personer med smått og stort deltok på pølsefest, premiutdeling og enten som løper eller heiagjeng på natt-o i hagen og gårdstunet. (ca.60 av disse var barn).Nattorienteringa var nok høydepunktet og mange var på forhånd spente på hvordan dette ville bli. Med 4 små løyper som alle kom innom kjøkkentrappa og kaker før kartbytte , ble det en trygg opplevelse for alle. Med denne ivrige gjengen ser vi lyst på framtida for orienteringssporten i Raumarland. Nå blir det pause i den organiserte treninga for denne aldersgruppa fram til påsketider. Mange går langrenn om vinteren eller driver med andre sesongbetonte idretter
. Vi vil prøve å få til en samling på etterjulsvinteren for å samle gjengen. Kanskje litt ski-o eller gateorientering?

Men først: Når det nærmer seg jul blir det nissefest! Mail sendes ut og invitasjon kommer her på hjemmesida . Vi sees!

Tags:

Kommentarer er stengt