Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Våryre rekrutter

Våryre rekrutter

5 april 2013

raumar rekrutt guttSnø var ingen hindring da rekrutter og ungdom innledet o-sesongen på Romerike med gate-o løp onsdag 3. april fra Melvoll ungdomsskole i Frogner. Rundt 45  deltakere ivret etter å komme igang med postjakten og det lover godt for o-interessen i  «Raumarland».
  Denne kvelden markerte åpning på o-sesongen for 25 rekrutter og ca 17 ungdommer i Raumar . Noen ungdommer fra Fet O-lag hadde også funnet veien til Frogner.  Der fikk alle orientere seg fram til  de rød-hvite postskjermene i gatene og bebyggelsen rundt Frogner sentrum
. Snøen  som fortsatt dekker bakken var ikke til hinder for de ivrige rekruttene.
Onsdag 10. april starter Gerdrum og Frogner opp med  o-trening og opplæring for nye fra Veståsen skole i Gjerdrum. Senere i april følger Ullensaker og Eidsvoll opp med tilsvarende opplegg.  Før påske besøkte  Raumar  forskjellige skiklubber/grupper på Øvre Romerike. Der fikk barna prøve seg på EKT-runde og fikk med seg  invitasjon til å bli med på orientering.  Så nå håper vi at mange melder seg på til begynneropplæring og o-trening i april.
Førstkommende helg reiser  Raumar- rekruttene på klubbsamling til  Sarpsborg og ungdommene 13-16 deltar på kretssamling i Sandefjord/Stavern. Der venter barmark i skogen , noe vi nok må vente på enda noen uker i hjemlige skoger.

Raumar gate o 3 april 2013

 

 

 

 

 

 

raumar rekrutt gutt frogner

 

 

 

 

 

 

 

 

 

raumar rekrutt jente på post

 

 

 

 

 

 

 

 

raumar rekrutt gutt på post

 

 

 

 

 

 

 

raumar rekrutt jente

 

 

 

 

 

 

 

 

raumar rekrutt flere på post

 

 

Tags:

Kommentarer er stengt