Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Er du klar..er du med? Fellestrening starter opp på Veståsen Skole

Er du klar..er du med? Fellestrening starter opp på Veståsen Skole

3 januar 2013

Fellestreninger er morro, å trene sammen med flere er gøy. Derfor ser vi frem mot oppstart av fellestrening på onsdager fremover fra Veståsen skole.Første trening er onsdag 9/1 Treningene er for alle i Raumar fra 13 år og oppover

. Vi starter kl 1800 med løping ute og vil forsøke å dele opp grupper etter alder og fysisk form
. Ca kl 1900 vil vi ha styrketrening inne med o-tekniske oppgaver som et lite krydder i treningen . Vi vil legge ut «påmelding» på hjemmesiden slik at vi ser at vi blir mange på treningene….for det er morro!

Alle oppfordres til å møte ferdig skiftet slik at vi kan starte løping raskt… 1805 løper vi! Alle skal bære reflexvest og ta alltid med en hodelykt. De første ukene blir det rolig løping og etter vinterferien starter vi opp med intervaller. Vi vil etterhvert også ha Veståsen Mesterskap i innendørs orientering med kval heat og finaler, gate-o , intervall med pre-o og strafferunder m.m

Håper vi ser mange på trening fremover
. Bli med å skap TPT treninger = trøkk på trening

Tags:

Kommentarer er stengt