Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > nr 2 i 15 stafetten

nr 2 i 15 stafetten

19 mai 2012

Raumar tapte tvekampen med erkerival Lillomarka o-lag  i lørdagens 15
. stafett fra Skullerudstua i Østmarka,Oslo. Det ble en spennende kamp helt til siste spurt der vi måtte se Lillomarkas ankermann, Matt Speake, 14 sekunder før vår egen Eirik Kamstrup Hovind løpe i mål til en sterk andre plass.  Raumar var med å kjempe i teten under det meste av stafetten og løp jevnt godt hele veien og håpet selvfølgelig på å ta tredje strake seier.  Men i dag var Lillomarka hakket bedre og vi gratulerer 🙂 . Raumar stilte forøvrig 3 lag i 15 stafetten som er mixet med ungdom, junior, senior og veteraner på samme lag.  Vi stilte med hele 7 lag i den populære  lagkonkurransen for de yngre der 3-5 løpere opp til 13 år er med på hvert lag.  Resultater 15 stafetten :   http://oppsalorientering.com/2012/15-staff/results_finish.html.  Hjemmesiden til Oppsal: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?id=547133   Mer omtale fra stafetten kommer senere….

På laget løp foran f.v.: Ragnhild Haga, Ingvild Tømta, Eirik Rustad, Torben Wendler, Øyvind Lund, Mona Kjeldsberg, Karoline Sønsterudbråten, Anders Haga, Anders Vister, Johan Hoel, Magne Haga, Amund Hoel, Eirik Kamstrup Hovind

. Line Maria Haugen Melby og Sondre Ruud Bråten var ikke tilstede da bildet ble tatt
.

Raumar stilte med 7 lag i lagkonkurransen

spente før starten i lagkonkurransen

Starten i lagkonkurransen

Tags:

Kommentarer er stengt