Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Vårstafetten i Halden

Vårstafetten i Halden

23 april 2012

Lørdag var det klart for stafett under Norwegian Spring-helgen i Halden. Raumar stilte ett lag i hver av ungdoms- og seniorklassene.

I D13-16 løp startjenta Karoline hardt ut, og hadde mange meter på feltet før startsletta var forsert. Dessverre fikk hun kjenne denne pang-åpningen litt senere i løpet, og 1.etappen ble ikke like moro som hun hadde håpet. Men Karoline kommer sterkere tilbake! Emilie løp 2.etp, og var godt fornøyd med sitt løp. Synne fikk æren av å løpe den avsluttende 3.etappen, og da også å få løpe med gps på ryggen. Denne ekstra ”byrden” taklet hun godt, og løp en god siste etappe.

I H13-16 løp Anders den første etappen. Inn til veksling var det tett og jevnt med lag, og Anders var med, men vekslet litt lenger bak tet enn det han hadde håpet. Ut på 2.etp løp det tre gutter: Bjørnar, Lars og Mads. Her var det førstemann inn til veksling som skulle sende ut løperen på den 3.etappen. Bjørnar løp godt, og fikk æren av å dra ned kartet og sende ”stafettpinnen” videre til Amund. Amund løp med gps på ryggen. Han løp sterkt og kunne spurte i mål først i klynga han var med. Dette holdt til en 13.plass, drøye 5min bak Heming Orientering som vant stafetten.

I D-åpen løp Anne ut på første etappen . Hun var med klynga til 2.post, men der måtte hun innom to gaflingsposter før hun fant sin egen. Og plutselig var det bare hun og Fredrikstad igjen. Derfra og inn løp hun et greit løp, men manglet litt på farten. Vilde ble sendt ut på 2.etp og løp et greit løp, men fikk noe småbom mot slutten. Gledelig var det å ha Mona med på o-løp igjen, og å kunne sende henne ut på 3.etp. Hun kunne melde om litt ”vinglete” orientering og tunge bein, men løp likevel laget opp to plasser. På siste etappe løp Marie et godt løp, og kun med en mindre sleiv løp hun laget inn til en 13.plass. Vant gjorde Bækkelaget SK, med hele 8min ned til 2.plassen.


Torben var dagens startmann i H-åpen stafetten
. Etter et veldig bra nattløp natta før, spilte ikke kroppen og hodet helt på lag i dag, og Håvard ble sendt ut på 2.etp drøye 5min bak tet. Håvard gutset på, passerte flere lag, og sendte Eirik KH ut på den 3.etp. Etter å ha stått over nattløpet var beina pigge, og Eirik klinket til med beste etappe-tid. Øyvind løp ut på den 4.etappen, og med en stafett som bar preg av stor spredning, ble han løpende i et lite vakuum. Øyvind løp solid, og kunne sende ut lagets veteran, Øystein, på den siste og avluttende etappen. Øystein tapte noe tid, men kunne løpe laget inn til en grei 9.plass.
Turun Metsänkävijät/Søgne vant stafetten.

Under Vårstafetten var det 2manns-stafett i D/H11-12. I D11-12 løp tvillingsøstrene Hanne og Kristine parløp, og de løp inn til en fin 6.plass. I H11-12 løp Håkon og Audun inn til en 11plass.

Resultater

Neste stafett på programmet er Kvist-kvaset, og dette er siste mulighet til å terpe stafett-løping frem mot Tiomila. Kom og bli med, og være med og skap stafett-samhold og trygghet i laget frem mot vårsesongens store mål innen stafett! Stafett er moro:)

Tekst: Anne K Hovind, Foto: Halden Skiklubb

Tags:

Kommentarer er stengt