Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Flott femteplass til jentene

Flott femteplass til jentene

26 juni 2011

f.v. Tiril, Karoline, Vilde

Det var jentene i D13-16 som sørget for Raumars beste plassering i søndagens stafett i O-festivalen på Nesodden.  Karoline Sønsterudbråten, Tiril Ruud Bråten og Vilde Kinneberg gjennomførte  tre gode løp og ble belønnet med en sterk 5. plass blandt de 43 lagene. Oppdatert med flere bilder 10.juli.  

Karoline åpnet sterkt på 1. etappe ved å veksle som nr 2, rett etter ledende Byåsen. «Full kontroll hele veien», kunne Karoline fortelle etter veksling der hun sendte Tiril ut på 2. etappe . Tiril løp jevnt og godt hele veien, tapte kun noen få plasser og kunne sende Vilde ut på siste etappe som nr 4. Vilde mente selv at hun hadde åpnet jevnt hardt opp stigningene på de tre første postene
. En liten sleiv på vei til fjerde post og deretter rett i postene til mål, kun forbiløpt av Vallset/Stange med sterke Elbjørg Narum som hadde beste etappetid på siste etappe.  I mål var jentene snaue fire minutter etter vinner Fredrikstad Skiklubb.
Raumar stilte med ett jentelag til som fullførte i fin stil. På laget løp Synne Rapp, Marte Hexeberg og Tone Dalberg.  Gutterlaget i H13-16 ble litt amputert, men Anders Haga og Bjørnar Brevik fullførte sine to etapper.

I H og D -åpen stilte Raumar denne gang ikke med sine beste lag. Flere måtte kaste inn håndkleet pga sykdom og skader. Førstelaget herrer løpe inn til 16 plass etter en svak åpning på første etappe. Damene endte på 28
. plass.  Raumar har nok planer om bedre plasseringer i høstens NM-stafetter
.
Vetle Christiansen fikk prøve seg på førsteetappe på andrelaget herrer og kvitterte med å veksle nesten helt i tet, drøyt minuttet bak.  
De yngste opp til 12 år konkurrerte  i den populære lagkonkurransen
. Her stilte Raumar med fire lag som alle fullførte og hadde hatt det gøy i skogen . 
Alle stafett-resultater med navn og etappetider og lagkonkurransen finner du her: Stafett

Karoline og Synne på startpost

Bjørnar i sin første 13-16 stafett

Tiril, Mathilde, Andrea før lagkonkurransen

Lagkonkurransen: Håkon F, Audun Br, Øystein N, Audun B

"kjekspost" lagkonkurransen: Hanne R, Kristine R, Marie H

Audun Børke leder an "teamet"

Tags:

Kommentarer er stengt