Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Bronse til juniorgutta i NM stafetten

Bronse til juniorgutta i NM stafetten

1 september 2009 Terje Bråten

NM_Porsgrunn_Bronse.jpgDet ble bronsemedalje på Eskil Kinneberg, Vetle Ruud Bråten og Eirik Kamstrup Hovind under jrNM stafetten i Porsgrunn.

Ingen av guttene løp opp mot sitt aller beste, men Eirik klarte til slutt å spurte inn til bronsplass rett foran 2 andre lag. 
Porsgrunn hadde laget et meget publikumsvennlig arrangement på Jarseng skistadion
. Løperne passerte samlingsplass flere ganger – spenning hele dagen…

Vi gratulerer med NM bronsen!

På førsteetappe startet Eskil
. Han hang lenge med teten, men måtte se mange lag passere foran seg mot slutten
. Han vekslet som nr 9 nesten 2 min bak teten.

Så fulgte Vetle opp på andreetappe med en etappe hvor han klatret 5 plasser og vekslet som nr 4. Vetle tapte ytterligere 2 minutter på ledende Lillomarka.

På den siste etappen lå Eirik lenge sammen med Lillomarka2 og Kongsberg og knivet om bronseplassen. Inn mot sistepost kom Eirik først, men de andre var ikke langt bak
. Eirik startet spurten tidlig og de andre klarte ikke å følge han, men på slutten stivnet Eirik og Lillomarkas Mathias Benjaminsen kom i mål bare et fattig sekund bak.

Andrelaget til Raumar løp også godt, med to 16-åringer og en 18-åring løp de inn til 15.plass og premieplass. Her løp Håvard Haga, Brage Ekroll Jahren og Sondre Ruud Bråten.

Tredjelaget besto av bare to løpere og fullførte dermed ikke stafetten . På laget løp Åsmund Skatvedt og Turid Kamstrup Hovind.

Juniorjentene åpnet med å lede etter første etappe hvor Oda Wennemo løp et flott løp. På andreetappe løp Vilde Dalgaard, mens Stine Haga Dalberg løp siste etappe. Laget endte på en 14.plass. Alle jentene er førsteårs juniorer!

Se bilder fra NM Sprint og NM jr stafett her:


Kommentarer er stengt