Hjem > Nyheter > Eskil vant NM gull på sprinten

Eskil vant NM gull på sprinten

1 september 2009 Terje Bråten

NM_Porsgrunn_Eskil.jpgEskil Kinneberg tok en suveren seier i klasse H 17-18 på NM Sprint i Brevik. Han løp et nesten feilfritt løp og vant med 18 sekunder.

Det ble også NM medalje til Oda Wennemo som tok bronsemedaljen i klasse D 17-18.

Vetle Ruud Bråten ble nr 4 i klasse H 19-20.

Vi gratulerer Eskil og Oda med NM medaljene!

Først på morgenkvisten var det kvalifiseringer. I H17-18 ble Brage Ekroll Jahren disket for å ha stemplet på feil post. I D17-18 ble Vilde Dalgaard, Stine Dalberg og Turid Kamstrup Hovind slått ut etter å ha bommet litt for mye ute i løypa
. Arrangøren Porsgrunn o-lag hadde lagt en vanskelig sprintløype hvor man måtte holde fokus oppe gjennom hele løypa. Her var det ingen hvilestrekk.

I klasse D 21 Klarte ikke Anne Kamstrup Hovind å kvalifisere seg videre. Samme skjebne ble det for Trygve Tømta og Simen Rustad i klasse H 21.

I klasse H17-18 var det kun Eskil som klarte og kvalifisere seg til finalen og han løp altså inn til GULL. Over ser vi han sammen med sølvvinner Ivar Lundanes og bronsevinner Jo Forseth Indgaard, begge fra Frol IL.

I klasse H19-20 ble det 4.plass til Vetle i finalen, mens Eirik Kamstrup Hovind ble disket etter å ha hoppet over en post .

I seniorklassen H21 løp Eirik Rustad en god sprint og ble til slutt nr 12. Han var godt fornøyd med plasseringen, men det hadde blitt noen småbommer som han gjerne skulle vært foruten.

NM_Porsgrunn_Oda.jpgI D17-18 ble det altrså bronse til Oda.

I D 21 løp Silje Ekroll Jahren et middelmådig løp og ble nr 14, bare 3 fattige sekunder foran storsøster Katja Ekroll Jahren.