Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Åpne klubbløp – Koronaspesial

Åpne klubbløp – Koronaspesial

29 april 2020

De omfattende smitteverntiltaken gjør at det foreløpig ikke er mulig å arrangere ordinær Raumarkarusell. Isteden inviterer Eidsvoll OL, Gjerdrum OL og Ullensaker OL til åpne klubbløp – «koronaspesial». Løpene er basert på malen fra Raumarkarusellen, men med noen modifikasjoner for å overholde smittevernbestemmelsene. Løypetilbudet er som vanlig, men gjennomføringen er annerledes . Den enkelte skriver selv ut kart fra arrangørens hjemmeside og gjennomfører løpet når som helst innenfor en periode på 14 dager. Tidtaking må den enkelte stå for selv, men det vil lages resultatlister basert på innrapporterte resultater.

Eidsvoll OLs første koronaspesial i Styrimarka har allerede hengt ute siden mandag 20. april. Gjerdrum OLs første koronaspesial har hengt ute i Kulsrudfjellet siden mandag 27. april. Mandag 4. mai vil Ullensaker OL henge ut sin første koronaspesial i Brennifjellet mens Eidsvoll OL vil tilby nye løyper i Hasleråsen. Mer informasjon om åpne klubbløp – koronaspesial finner du her.

Velkommen til en annerledes orienteringssesong!

Tags:

Kommentarer er stengt