Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Raumarløpere i London City race!

Raumarløpere i London City race!

25 september 2019

Raumar var representert i helgen under det årlige London City Race med familien Skårbø og familien Engen. Dette er urbane løp i storbyen som foregår over 3 dager.  Fredag var det sprintløp ved campus på et stort universitetsområde. Løpet innbød til høy fart, mange poster og bygninger som skulle håndteres.  Lørdag var det langdistanse med krevende urban orientering med bygningsstrukturer og områder over 3 nivåer . Her måtte vi håndtere broer, underganger, smale passasjer, tunneler, rulletrapper og heis (!) . Løpet gikk sentralt i London (Barbican) hvor de lengre løypene bl.a . passerte St. Pauls katedralen. Søndag var det park/by-orientering i Greenwich Royal Park hvor alle løyper passerte nullmeridianen minst 2 ganger. Parken hadde flere høydedrag og åser, og sammen med nærliggende bebyggelse skapte dette et morsomt løp med nok av høydemeter. For barn under 16 år er løypene alle dager tilrettelagt i områder uten eller liten trafikk.

Utenom orienteringen har London som storby alt å tilby . Det ble tid til både sightseeing, besøk på matmarked og shopping. For de som er interessert i fotball går det alltid en kamp i byen, og musikal/teater tilbudet er uendelig.  Neste år foregår løpene 11.-13 . september med bl.a. sprintløp ved det Olympiske anlegget i London.

Tags:

Kommentarer er stengt