Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > 53. plass i Jukola og 287. i Venlastafetten

53. plass i Jukola og 287. i Venlastafetten

18 juni 2014

11 Raumarløpere og en Coach var i helga i Kuopio og løp Jukola og Venla

.
Agata, Karoline, Ewa og Marie hadde en litt trå start, og en litt tung avslutning, men Karoline og Ewa på de to midterste etappene løp veldig bra og var godt fornøyde! Til slutt endte de på en 287 .plass, med over 1000lag bak seg! Gutta starta også litt under pari når Eirik gikk på en 4minutters bom på 4.siste post, og heller ikke resten av laget med Håvard, Trygve, Rafal, Torben, AndersV eller Harald løp bomfritt. Som vanlig prates det mye om hva vi kunne blitt om vi hadde droppet den og den bommen, men alt i alt må herrelaget være greit fornøyd med sin 53.plass. Konkurransen er hard, og det er ikke bare bare å kjempe seg inn til 25.plassen vi hadde i 2010

.
Eidsvoll Ullensaker blad hadde en artikkel om Raumar innsats, les den her!
I tillegg anbefales det å se denne videoen fra herrestarten!

Tags:

Kommentarer er stengt