Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Camp Trimtex Tyrkia 25.feb-4.mars

Camp Trimtex Tyrkia 25.feb-4.mars

12 november 2013

I år som i fjor vil vintersamlinga gå i Tyrkia, i år i Antalya og Kemer. I sammarbeid med Trimtex har vår egen Jan Sveen og Active Travel lagt opp til et supert opplegg, der gode økter og utøvernes ønsker har hovedfokus . Samlinga er såkalt alt-inkludert, og all mat, reise, alle økter, samt utstyr fra Trimtex er med i totalpakka.
Camp Trimtex opererer med en pris på 5995, men egenandel for Raumarløpere ligger an til å ligge på 3000kr
.
Innbydelse
Raumar satser på at en god gjeng tar turen til Tyrkia, for å feire Norges OL-resultater (er ferdig), utvikle oss som o-løpere, ha det gøy sammen, og få litt varme i kroppen! Opplegget er tilpasset alle ønsker, både elite og o-turister!

Påmelding på hjemmeside innen fredag 22.november.
Spørsmål rettes til Eskil Gullord, mb: 480 74 229, evnt snapchat: Goldword

Tags:

Kommentarer er stengt