Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Night Hawk – En stafett VI satser på!

Night Hawk – En stafett VI satser på!

18 juni 2013

Jukola er historie. En artikkel om Jukola kommer om ikke så lenge, men ut i fra at det bare var et herrelag, og at herrelaget ble bare nr 92, må det sies at vi mislyktes med årets Jukola. I hvert fall sikret vi oss en like grei startposisjon som i år.. men heldigvis av andre grunder i år.

Men vi skal reise oss som Phønix ut av asken og vise at 15stafetten er ikke årets unntak i gode stafettprestasjoner.

NightHawkLogo-470

I år er det første gang det skal arrangeres Night Hawk i regi av Tyrving IL og venner
. Vi i Raumar har et ønske om å løfte arrangement deres og kommer med så mange lag som mulig i de ulike klassene

. Det finnes eliteklasser, ungdomsklasser og mosjonistklasser. Helgen er den 10.08-11.08.2013. All informasjon rundt stafetten finnes på http://www.nighthawk.no . Så klikk deg innom og bli motivert for sommertreningen.

Raumar ønsker å stille minimum 2 herrelag, 2 damelag, 2 ungdomslag, og 2 lag i skogsstafetten. Ryktene sier at mange damer har satt i gang treningen. Får vi en duell uten lignende a la “Girlies vs. Oldies”? På herresiden håper vi å kunne stille to lag i stafetten. Selve arrangementet går straks utenfor Oslo, den fæle siden av Oslo da, men dette betyr at du får lov å sove hjemme og det trenges ikke mye reising og planlegging for deltagelse. Vi har lyst å løfte Night Hawk til å bli et arrangement som viser at Norsk Orientering kan det med stafett.

Interessepåmeldingen er åpnet
. Meld deg på!

http://raumar.net/aktivitetskalender/aktivitet.php?aktivitet=481

Tags:

Kommentarer er stengt