Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Bli med på folkefesten!

Bli med på folkefesten!

27 mai 2013

Ta med flagget og hei på Silje i Nordic Tour!

 

Både lørdag arrangeres World Cup, uttaksløp til Junior-VM , Trimtex-Cup og det tradisjonelle Gromløpet. Alt fra samme sted, Ammerud skole i Groruddalen . Vi har Raumarløpere i alle konkurransene, og til og med i løypeleggerteamet. Arrangørene i Lillomarka og Norsk Orientering ønsker å skape en folkefest, og har tilbud for store og små, aktive og tilskuere. Så uansett om du ønsker å heie på Olav Lundanes, Simone Niggli eller Silje i Nordic Tour, heie Anders (og flere Raumarløpere?) på veien mot junior-VM, støtte Torben i det vanskelige uttaket, løpe i fint Lillomarkaterreng eller bare sitte i campingstolen (eller alt på en gang, nesten som et kinderegg!) er Ammerud stedet å være til helgen. Det er bare å melde seg på via eventor
. Påmeldingsfristen er i dag!

Tags:

Kommentarer er stengt