Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > PostPåskeSamling i Gøteborg

PostPåskeSamling i Gøteborg

8 april 2013

På grunn av tidenes skiforhold i Stockholm, ble årets 10Mila-samling lagt til Göteborg. En glad gjeng raumarløpere kjørte nedover på torsdag, med Smurfehits på full guffe over Svinesundsbrua, og ned til byen der våre to tidligere klubbmedlemmer bor. Det ble en tur der vi fant mange poster, fikk både strikes og spares, samt hadde et lite morsomt bilinnbrudd i Torbmobilen.

 

Vi innkvarterte oss i noen relativt intime campinghytter, der vi raskt fant ut at Eskil Gullord og Håvard Haga ikke fikk plass i overkøya, mellom madrassen og taket. Øyvind Lund var derimot kjempefornøyd med hytta, og mente han aldri hadde hatt en bedre leselampe, han åpna bare microbølgeovnen. At det var fellesdusj ble satt pris på av alle!!

 

På treningsfronten gjennomførte vi to gode økter. En i naboterrenget til SM mellom, i et »lite klurigt» terreng med mange detaljer. På kvelden løp vi rolig felleststart med lampe på hodet, og det var nok mange som fikk en følelse av å ligge i tiofeltet. Dag Lofthus (Hamarløper) sto for kveldens »prestasjon», og med en kurs 50-60grader feil tilbrakte han en god del minutter utenfor kartet før han kom inn igjen.

 

Så glade er vi i idioter

Så glade er vi i idioter

Fredag formiddag løp vi et kort økt. Dette var Torben Wendlers 29årsdag, men dagen ble ikke helt som han hadde ønsket seg. Da vi kom inn etter økta var det mer glasskår enn bagger i bilen. Noen idioter hadde brutt seg inn i Das Auto, og fått med seg sikkerhetsnåler, sportstape, svett o-tøy samt fjellstøvla til Øyvind. Noen klagde også over at lommebøker og mobiler var borte. Dette tror vi bare var et forsøk på å legge skylden på noen andre enn seg selv for at de hadde mista det tidligere på dagen. Så Torben og Trygve fortjener egentlig dummepoeng. Etter 4t venting på politistasjoner var en haug med dokumenter skrevet under på, så forsikringspenger kommer nok når vi ankommer gamlelandet. Mye styr…

 

Eirik Hjortnatta utsnitt

Sommerfuggel om natta

 

 

På kvelden løp vi Hjortnatta, et realt nattløp med lange løyper. Selv om Håvard hadde kortest tid, var det nok Anders som løp best av våre. En litt dårlig mage (kebabpizza?) gjorde at han måtte sette ned tempoet på slutten. Eskil Kinneberg, løp bra teknisk på litt vonde bein, og var 50sekunder fra 2.plass, og 6min bak suverene Thierry Gueorgiou.

Alle klubbresultatene ser du her

 

 

 

 

(Sondre er i opptrening etter skade, og løp ikke hele, Eskil ødela lykta etter en god start, og Torben/Trygve var utslitte etter dagen på politistasjonen)

Bowling

BowlingBuddies

 

Lørdag trente vi en fin økt, men høydepunktet var nok likevel bowlingen på kvelden. Etter første runden var vi enige om at vi tross alt var bedre o-løpere enn bowlere, men etter Sondres andre runde, er vi litt mer usikre for hans del
. Jessheim Bowlingklubb og NM-deltakelse neste, for dette var imponerende.

 

Søndag var det igjen konkurranse . For å løpe ca like langt som juniorene stilte seniorene ikke i Elite, men i vanlig H21-klasse. OK Uven hadde funnet fram til et veldig fint terreng, med gode løyper. Dette viste vi å sette pris på, og Raumarløperne ble å finne høyere på resultatlista enn på nattløpet. Anders og Eirik vant, mens Håvard og Eskil fikk hver sin 3.plass. Eiriks veivalg

 

Nå går det slag i slag i skogen i ukene som kommer, så det er bare å henge seg på toget som sikter inn mot o-sesongen 2013!

Tags:

Kommentarer er stengt