Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Tiomila 2013

Tiomila 2013

18 februar 2013

Tio 2013-1Dags for påmelding til årets Tiomila. Dette er den mest prestisjetunge stafetten for både ungdomsløpere og eliteløpere. En helg fylt av spenning og mye moro. Selv om det er tidlig i sesongen vil dette helt klart bli et av årets høydepunkter.http://www.10mila.se

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette er en stafettfor alle som ønsker å være med. Vi melder på så mange lag om vi har løpere til når påmeldingsfristen utløper. I tillegg vil det bli plass til noen foreldre og supportere på bussen. Herrelaget skal ut å forsvare en topp 50 plassering. Dame-  og ungdomslagene er i stadig forbedring, så dette kan bli spennende .

I år blir det oppvarmede sovetelt med trebunn 500 meter fra arena. I tillegg tar vi sikte på å ha et stort telt ved arena med eget kjøkken med bord og sitteplasser (også dette oppvarmet og med trebunn). Avreise blir som vanlig fredag formiddag og egnandelen vil ligge på ca 800,-kr
.  Lagledere og kjøkkenmannskap slipper egenandel.

Gå inn på aktivitesplanen på Raumar sin hjemmesida og meld deg på !

Tags:

 1. Morten
  27 februar 2013 @ 21:41 | #1

  Skal ikke kødde med andrelaget heller. I Kolmården 2004 løp de fem siste etappene alle raskere enn de fem tilsvarende på førstelaget! Stikk den. Riktignok med kongen oppå Eidsvolltunnelen H.Aas på 10.etappe etter tidligere på natta ha løpt 12 km på 1.laget. (Tot.28 km).

 2. Skage
  27 februar 2013 @ 07:54 | #2

  Artig at du nevner det. Nå kom jeg på en passiar jeg hadde med en habil førstelags raumarløper på t-banen for noen år siden. Skage: «Ja, jeg hadde kanskje tenkt å slenge meg med på tio-mila i år da, men det blir neppe første laget for å si det sånn…» Habil førstelags raumarløper: «Nei, jeg håper da ikke det!»
  Tror jeg har gjort mitt på førstelaget, etter at jeg i 2005 løp ankeretappen og Raumar inn til en knallsterk 181.plass. Bare 99 plasser bak T. Wendler og Halden Skiklubb (fnis) 3.

 3. Morten
  25 februar 2013 @ 02:25 | #3

  Foreløpig kvaler du enkelt til 8. på 1.laget

 4. Skage
  21 februar 2013 @ 14:22 | #4

  Og laguttak trumfes som vanlig gjennom fra den eldre garde av besserwissere? Et av de heteste ryktene som har sivi ut fra det dunkelt belyste hjørnebordet på kroa går på at det blir pojksträcka på fotograf H. Andresen i år. Dette er som sagt bare et rykte. UK bør uanskvett ikke la de vurderinger oldermannslauget legger for natten passere. Bordet fanger!

Kommentarer er stengt