Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Karoline nummer 4 i O-idol

Karoline nummer 4 i O-idol

17 september 2012

Karoline løpe inn til en flott  fjerde plass i dagens O-idol konkurransen for landets beste 16 åringer.  Anine Ahlsand fra arrangørklubben vant, deretter var det skikkelig kniving om  de neste pall- plassene

. Karoline var fattige 6 tideler fra pallen, men var meget godt fornøyd med fjerde plassen . ”Det var fysisk hardt og jeg hadde ikke noe mer å gi i innspurten”, fortalte Karoline etter løpet som bestod av en langdistanse med fellestart og  gafling halvveis i løypa.  Ungdommene startet ut på morrakvisten før NM stafetten og vi kunne følge løpet på storskjermen da alle løp med GPS
.

Tekst/bilde: Lene

Tags:

Kommentarer er stengt