Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Resultater av våre utenlandske løpere

Resultater av våre utenlandske løpere

5 juni 2012

Siden vi også har noen løpere i klubben som ikke bor i Norge, vil vi gjerne gi innsikt i deres resultater i det siste.

Alex auf dem zweiten Platz bei der Deutschen Meisterschaft Sprint

Alex løp inn til en fin sølv medalje i det tyske Sprintmesterskapet. Løpet ble vunnet av Christian Teich. Alex har i det siste deltatt i mange løpekonkurranser og kunne f.eks. bli Nr.2 i ekstremløpet «Strongman» i Belgia. Dagen etterpå løp han det belgiske sprintmesterskap, hvor han løp inn til en fin 4.plass med litt tunge bein fra «Strongman». Ellers er formen på gang og vi gleder oss å se han i Finland om to uker til Jukola. Hans resultater i Tyskland i DM Sprint holdt til en plass på det tyske VM laget! VI i Raumar gratulerer så mye!

Rafal har kvalifisert seg for det polske laget til Student-VM (sprint, middel, relay), hvor han vil muligens kunne matche seg med Eirik eller Vetle (begge venter på telefon fra NOF). Samtidig vil han møte Torben der nede. Vi gratulerer Rafal til uttaket. For å kunne kvalifisere seg løp han gode løp i Polen i det siste. Sist helg ble han nr . 8 i sprint og 9
. i mellomdistanse. På søndagen var det klubbstafetten, der han løp tredje beste etappetid og laget inn til en litt skuffende 7.plass etter at første og andre etappeløpere hadde bommet litt for mye. Vi gleder oss til å se Rafal i Finland.

Witek er klar for EYOC

Witek har kvalifisert seg til EYOC. Han fokuserer hovedsakelig på Sprint og løp inn til en god 2.plass i uttaksløpene. Han kommer dessverre ikke til Finland, men Torben ser fram i mot matchen mellom Magne og Witek i EOC i Frankrike.

Agata lever på en tynn tråd når det gjelder EYOC. Hun hadde noen gode løp men også noen litt dårlige løp. Vi trykker tommelen for at hun blir også med til Frankrike. Agata kommer dessuten til Jukola og Finland og Line Maria og Marie gleder seg til å løpe stafett med denne spreke jenta.

Natalia jest gotowy do Mistrzostw Świata Juniorów

Natalia har som Rafal skriver «qualified easily» til JVM i Slovakia. Dette er gledelige nyheter og dermed har Raumar altså to representanter i JVM, siden Eskil kvalifiserte seg for det norske laget. Også Natalia kommer til Finland og styrker damelaget. Gode tider i vente …

Tags:

 1. Morten
  5 juni 2012 @ 23:01 | #1

  Wahnsinn! Raumar grösste Verein aus Norwegen in WOC+JWOC?

 2. Torben Wendler
  5 juni 2012 @ 22:34 | #2

  Good right now the News that Alex will be running WOC this year! 🙂 Happy times. Raumar with one more WOC runner!!!

 3. 5 juni 2012 @ 18:36 | #3

  Congratulations with good races! 🙂 Good luck in the championships! Hope Agata also get a ticket! Will Alex run the sprint in WOC?

Kommentarer er stengt