Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Førjulsgave: Juniorverdensmester velger Raumar

Førjulsgave: Juniorverdensmester velger Raumar

20 desember 2011

En av årets Juniorverdensmestre i Stafett har bestemt seg for å løpe for Raumar
. Det er en stor glede at Raumars ønske om å satse på unge løpere har nådd helt til Polen og Rafal Podzinski kommer vi til å se i Raumardrakt fra 2012.

Rafal hadde sin hittils beste sesong med en 9.plass på Sprint, 11.plass på Lang, 35.plass på Mellom og en fantastisk gullmedalje i Stafett på Jr.VM på hjemmebane, samt diverse medaljer fra de polske mesterskapene
.

 

Rafal velger Raumar for å utvikle seg teknisk og kunne takle det skandinaviske terreng like bra som han takler kontinentalt terreng
. Målet for sesongen er Student-VM i Spania og VM i Sveits. Så her ser vi at det bakes store boller hos den unge Gazellen
. Rafal er klar for å styrke herrelaget og kjempe for en lang etappe i både 10Mila og Jukola, og vi er sikkert på at han kan lære oss også en del om løping i kontinentalt terreng.

Det er svært gledelig å ha med Rafal på veien fremover og det er like så hyggelig at han tok med seg kjæresten og to venner til.

For de ivrige så kan Rafals vei mot toppen følges på sin egen blogg: http://podzio91bno.blogspot.com/

5 kjappe til Rafal:

What do you expect of you as a runner in Raumar?

I would like to be a solid part of Raumar’s Tiomila and Jukola team.

What are your goals for the season?

WUOC in Spain – TOP 15 (individual race). To qualify for WOC. I dream of achieving a gold medal in Polish Championships in sprint.

Your dream leg in 10mila?

The 2nd (or 3rd) one.

Polish Championship Medal or topp25 in Jukola?

Jukola, of course!

In raumar we have a prestigious competition every year where the silliest person in Raumar is honored . You collect points for every dumb act you do during the season, for instance if you forget to bring your shoes to a training. What is your strategy to win this competition?

My strategy is to talk with the winner of this year’s edition 🙂

Velkommen, Rafal!

Tags:

  1. 20 desember 2011 @ 13:01 | #1

    Det var det for i år…jeg takker for en fin sesong med en herlig avslutning og nye løpere i klubben! 🙂 2012 blir vårt ÅR!!!!

    Welcome, Rafal!!! I am looking forward to meet you in Portugal!

Kommentarer er stengt