Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Raumere på vintertur til Spania

Raumere på vintertur til Spania

15 mars 2011
Etter en lang og kald vinter var det mange som så fram til en uke med sol og barmark i Spania.
Vi landa i Malaga og kjørte mot Caños de Meca, en liten by like ved Barbate
. For å spare på reiseutgiftene valgte vi å kun punktere på den ène leiebilen med full forsikring
.  I Caños de Meca bodde vi kort unna gode treningsmuligheter og under helgas løp var samlingsplass på «poolen» ved resepsjonen

. Fram til helgas konkurranser trente vi stort sett to ganger på kart hver dag. Terrenget var stort sett helt flatt, bortsett fra en skråli ned mot kysten. Skogen besto av spredte furutrær og fin bunn. Vi oppaget derimot fort at det var mye undervegetasjon og torner, som var brutale mot bortskjemte vinterbein. Heldigvis observerte vi flere kuer som jobbet hardt med å spise opp tornene før neste samling.

Vi dro flere ganger inn til Barbate og ble etterhvert stamgjester på kina’n. Line Maria og Synnøve var med på sin første samling som juniorer, og sammen med gjesteløper Beate fra Måren, lærte de flere spanske gloser fra lokale fans…
I helgen deltok vi i Andulucia O-meeting, som besto av en rogaining, langdistanse og mellomdistanse. De to siste løpene telte i sammenlagtkonkurransen. Dette var løp med god internasjonal deltagelse, og vi var slett ikke de eneste nordmennene i Caños de Meca. Silje og Oda løp godt og fikk 8. og 10. plass sammenlagt i D-SEN A, mens Eirik R og Line Maria fikk hver sin 15. plass i hhv. H SEN-A og D JUN A.
Marie var med på sin første samling med Raumar og hun gled rett inn i gjengen. Det virker som om hun trivdes og hun bidro til at det ikke var så mye «dødtid» på leilighet 39 ihverfall…
Etter en uke med tjue varme og gode økter er vi bedre rustet til sesongen og klare til å bite fra oss allerede på Spring Cup.
Tags:

Kommentarer er stengt