Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Ståle ble årets trener!!

Ståle ble årets trener!!

6 november 2010

Stolt vinner av 15stafetten 2010

Klokka 21:55 i kveld ble Ståle utropt til årets trener på O-gallaen midt i Raumarland! I hard konkurranse med Frode Balchen, Kenneth Buch og Tallak Olav Gryting trakk Raumar igjen det lengste strået! I begrunnelsen fra norsk trenerforening sto det:

Ståle Sønsterudbråten

Klubbtrener i Raumar OL. Ståle har bidratt til Raumars meget positive utvikling de siste årene på mange måter . Han er en miljøskaper, har mange kreative påfunn selv samtidig som han er lydhør for innspill fra utøverne. Ståle er flink på det mentale planet og en samtale med ham har hjulpet godt for mange av klubbens utøvere.

VI ER SUUUUPERSTOLTE AV DEG!!

Ståle har vært en viktig faktor for at Raumar nå har løpere alle regner med i toppen. Hver gang! Både nasjonalt, internasjonalt, individuellt og som lag! Vi gleder oss til fortsettelsen,  og ser fram til nye eventyr og utfordringer i 2011. Og tenk de heldiggrisene som får løpe NM stafett, i løyper laget av årets trener 2010! Kjempefortjent at du som alltid deler ut priser til andre, og aldri tar noe av æren selv, endelig får den oppmerksomheten du fortjener
. Vi er kjempetakknemlige for det arbeidet du legger ned for oss.


 1. Håkon Løvli
  9 november 2010 @ 08:48 | #1

  Gratulerer Ståle det var vel fortjent!!

 2. lene
  7 november 2010 @ 20:27 | #2

  Gratulerer 🙂

 3. Øyvind
  7 november 2010 @ 19:35 | #3

  Gratulerer Ståle!! 🙂

Kommentarer er stengt