Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Internasjonal konkurranse fra Kogstadvangen

Internasjonal konkurranse fra Kogstadvangen

16 september 2010 Eirik Rustad

De danske landslagsløperne Rasmus Thrane Hansen (jr.verdensmester 2010) og Søren Schwartz er denne uka i Norge for å trene på norsk terreng, og vil også være med oss til Beitostølen i helga. Onsdag var det klart for høyøkt, seriøs konkurranse der ingen ønsket å starte først. Coach Ståle og postuthenger Øyvind hadde fiksa en ca5,2-5,4km lang løype i kremterrenget innenfor Spikertjern .
Kart med veivalg: Vetle Eskil

Etter trekking av startlister, der juksing, miksing og triksing forekom, var det til slutt hard kamp mann mot mann
. Det ble løpt fort og godt, og Eskil mente vinnerløpet ville holdt langt på Beitostølen. Noen åpnet nok litt for hardt, andre syntes lyngen generelt var høyere enn i Danmark, mens andre fikk en miss eller to.
1.laget til NM syntes det var rett og rimelig at de kapra plassene på pallen…

Resultat:
(strekktidene er tatt med mellomtider på klokke. Mangel på tideler gir litt feil totaltid)

Tags:

Kommentarer er stengt