Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Sterk Raumar-tropp klar for NM-Uka i Trøndelag

Sterk Raumar-tropp klar for NM-Uka i Trøndelag

9 september 2020

Også i år stiller vi med en sterk tropp på skogs-NM-distansene. Spesielt nå når Eskil og Vetle har bestemt seg for NM etter noen års fravær (med SM-deltagelse og delvis skader og sykdom), Anders har fått et år til på baken i seniorklassen samt at Gaute, Øistein, Anders og Kristine har vist stor fremgang i juniorklassen er det håp om gode Raumar-prestasjoner også i årets NM.

Eskil vant langdistansen i «Swedish League» for et par helger siden og har dokumentert solid form, mens Anders og Kristine ligger på hver sin 3. plass så langt i Norgescupen. I et år uten internasjonale konkurranser er dette den viktigste konkurransehelga i hele sesongen, så det blir nok hakket tøffere å hevde seg her enn tidligere i sesongen.

På søndagens NM-stafett har Raumar helt klart et lag som kan blande seg inn i medaljekampen. Men å slå lag som Halden, Tyrving, Nydalen, NTNUI og Bækkelaget er ikke lett, så en topp 5 plassering vil også være «stor idrett» . Sist Raumar stilte med denne lagoppstillingen ble det bronse. Men først kan vi glede oss til torsdagens langdistanse og lørdagens mellomdistanse.

Lykke til alle sammen!

Anders og Øistein er klare for NM etter onsdagens finpuss av formen i trønderterrenget

Konkurransene kan følges live her: http://orientering.no/nyheter/folg-nm-uken-live-1/

Tags:

Kommentarer er stengt