Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Anders på flott 13. plass i NM Ultralang i Bjugn, bra med Norgescup-poeng til juniorene

Anders på flott 13. plass i NM Ultralang i Bjugn, bra med Norgescup-poeng til juniorene

19 mai 2019
Anders stormer mot mål i Fosenhallen

Forrige helg deltok vår fremste juniorløpere og førsteårssenior Anders Haga i NM Ultralang som ble arrangert fra Fosenhallen i Borngård. Juniorene deltok også i Norgescup-mellomdistanse lørdag.

Mellomdistansen ble arrangert i et ufyselig regnvær med 4-5 varmegrader i et svært åpent fjellterreng. Det ble ikke de store utslagene o-teknisk her, og relativt små tidsmarginer. Kristine gjorde flere småfeil og ble nr 16, mens gutta løpt relativt greie løp: Øistein nr. 33, Gaute 37 og Anders (Horvei) nr . 38. Norgescup-poeng på alle!

«Hoveddistansen» denne helga var NM-Ultra. Været var bedre, sol og 6-8 varmegrader. Likevel var det greit med innendørs samlingsplass i Fosenhallen (1 av de 3 skøytehallene vi har i landet). Anders (Haga) imponerte, og løpe et stødig løp over 21,6 km og ble nr. 13, bare 16 minutter bak Olav Lundanes.

Kristine (D17-18, 11,1 km) gikk på en stjernebom på over 5 minutter til 1. post, og kom da også ikke helt i siget til 2 . Men hun fikk opp god fart etterhvert, og avanserte godt på lista slik at også hun ble nr. 13.

Øistein knallet til med sitt beste NC-resultat og fikk en flott 21. plass! Gaute ble nr. 30, og fikk med seg bra med poeng, mens Anders (Horvei) ikke fant helt ut av den lange løypa og ble nr 42.

Vi legger til at storebror Håvard Haga (tidl. Raumar-løper) fikk en strek bronsjemedalje i NM Ultra, grattis til Håvard!

Tags:

Kommentarer er stengt