Hjem > Nyheter > NM-gull til Anders Haga og bronse på NM-stafett

NM-gull til Anders Haga og bronse på NM-stafett

11 september 2016

Anders Haga NM 2016

Gratulerer til Anders Haga med GULL på NM mellomdistanse i H17-18E i går! I dag fulgte herrelaget (Anders Haga, Vetle Ruud Bråten og Eskil Kinneberg) opp med bronse på NM-stafett, gratulerer! Det ble også flere gode plasseringer i løpet av NM-uka.

NM-uka 2016 i Bodø startet med langdistanse torsdag der Raumar hadde 5 løpere på start (Anders Haga, Eskil Kinneberg, Eirik Rustad, Magnus Svingheim og Silje Ekroll Jahren). Eskil fortsatte sin gode sesong og ble nr. 4 i H21E. Anders løp inn til en fin 7. plass i H17-18E. Silje ble nr. 14 i D21E, Magnus og Eirik ble henholdsvis nr. 42 og 47 i H21E. Fullstendige resultater

De fleste Raumarløperne kvalifiserte seg til mellomdistanse finaler på lørdagen . Dermed dro 6 Raumarløpere ut i skogen, Vetle Ruud Bråten i tillegg til de som løp langdistanse. Anders slo til med et knalløp i H17-18E, vant med 43sek og ble norgesmester! Eskil løp også enda et toppløp og endte på podiumet igjen med en ny 4. plass i H21E. I samme klasse løp også Vetle veldig bra og ble nr. 8. Silje ble nr. 23 i D21E, Eirik ble nr. 42 i H21E og Magnus fulgte på plassen etter. Fullstendige resultater

NM stafett 2016

Søndag var det klart for ett av o-sesongens store høydepunkter, NM-stafett. Raumar stilte denne gangen med ett damelag (Silje Ekroll Jahren, Dagny I. Lysaker og Lene Kinneberg) og to herrelag (1.laget: Anders Haga, Vetle Ruud Bråten og Eskil Kinneberg. 2.laget: Eirik Rustad, Magnus Svingheim, Eskil Sande Gullord). Anders som startet for 1. laget til herrene løp inn til veksling på 24. plass, 2:58 bak tet. Vetle løp opp noen plasseringer på sin etappe og vekslet på 6. plass, 2:46 bak, i en klynge med 6 løpere som på tidspunktet kjempet om 3. plass. Eskil dro altså ut sammen med en del løpere på siste etappe. De fleste forsvant i løpet av etappen og med en god avslutning klarte han også å riste av seg resten slik at han kunne krysse målstreken som 3. mann og sikre laget bronsemedaljer. 2. laget fullførte dessverre ikke og damelaget som besto av rutinerte damer i år, endte til slutt på en 36. plass