Hjem > Nyheter > Gode prestasjoner av Eskil og Silje i EM i Tsjekkia

Gode prestasjoner av Eskil og Silje i EM i Tsjekkia

1 juni 2016

21.-28. mai gikk EM i orientering i Tsjekkia der Eskil og Silje fikk løpe flere distanser hver. Høydepunktet ble Eskils sølv på stafett for Norge; Gratulerer! Ellers bød mesterskapet på både oppturer og nedturer for de to Raumarløperne.

Mesterskapet startet med sprintstafett der Eskil var tatt ut til å løpe 2. etappe på lag med Marianne Andersen, Øystein Kvaal Østerbø og Anne Margrethe Hausken Nordberg. Det ble en dårlig start da Marianne hoppet over en post og laget ble disket.

Dagen etter var det individuell sprint for Silje. Hun løp stabilt i kvalifiseringen og gjennomførte et stabilt og godt o-teknisk løp i finalen som endte med en fin 14. plass 1.06 etter Judith Wyder fra Sveits som vant. Det holdt til å bli beste norske dame

3. Appropriate therapy for hormonal abnormalities (e.g.• Moderate/severe valve sildenafil bestellen.

• Local Therapy viagra without prescription experienced surgeon, usually in research centres..

trazodone, testosterone or any other therapies to treat ED) and patients with known raised prolactin or low free testosterone levels, hypotension (i. cialis online than half.

. En god prestasjon, selv om Silje nok før sesongen hadde ønsket seg enda høyere på lista. Men med en trøblete oppkjøring med sykdom nesten helt frem til mesterskapet var ikke formen bedre.

Neste på programmet var langdistanse der både Eskil og Silje var med. Kvalifiseringen var lang og varm, men begge klarte seg bra og ble nr. 7 i sine heat. Finaleløypene bød på lange veilvalgsstrekk og tunge bakker. Eskil startet veldig bra og lå lenge an til en topp 6. plassering, men tapte litt mot slutten og tok ikke det beste veivalget på det siste langstrekket, noe han tapte rundt 3 minutter på. Silje løp jevnt, men ikke helt raskt nok til å kjempe i toppen, og fant ikke beste veivalg på to lengre strekk, noe som førte til at hun måtte opp noen ekstra bakker og tapte tid. Alt i alt hadde både Eskil og Silje gode gjennomføringer av sine løp, noe som holdt til henholdsvis 16. plass (+7.45) og 24. plass (+10.42). Det ble forøvrig norsk sølv både i herre- og dameklassen på langdistansen til Magne Dæhli og Anne Margrethe Hausken Nordberg. Daniel Hubmann fra Sveits og Tove Alexandersson fra Sverige vant.

Verken Silje eller Eskil var tatt ut til mellomdistansen og fikk noen hviledager frem til stafetten som avsluttet mesterskapet
. Eskil løp 2. etappe på Norges 1. lag sammen med Carl Godager Kaas og Magne Dæhli i noe som ble en jevn og spennende stafett, med flere endringer i tet. Eskil dro ut på sin etappe drøye ett minutt etter Tsjekkia som ledet etter 1. etappe og løp en meget god og trygg stafettetappe for Norge. Han vekslet under ett minutt bak tet som da var Sveriges 2. lag, og fikk tredje beste etappetid. Magne Dæhli løp solid på siste etappe for Norge og endte til slutt kun 8 sekunder bak Sveits 2. lag som vant, og sikret dermed Norge sølv! Tsjekkia tok bronsen kun 5 sekunder bak Norge .

Så var det Siljes tur til å løpe stafett. Hun løp 1. etappe på Norges 1. lag sammen med Ida Marie Næss Bjørgul og Heidi Bagstevold. Løpet startet bra og hun løp i tetgruppa, men ut fra 4. post gjorde hun en feil og mistet feltet, og tapte over 3 minutter til de andre på langstrekket til 5. post. Resten av etappen løp hun o-teknisk bra, og de to andre på laget løp gode løp. Men de hadde ingen sjanse til å ta inn teten igjen og endte til slutt på 13. plass. En kjedelig slutt på et ellers bra mesterskap.