Hjem > Nyheter > O-Ringen i Kristianstad

O-Ringen i Kristianstad

27 juli 2014

O-ringen

25 Raumarløpere tok turen til Kristianstad og Åhus’ sydentemperaturer, og løp 5løp på 6 dager i temperaturer rundt 30 grader. Tøft for kroppen, og med krevende terrenger ble det også tøft for hodet til tider, men det er sånn vi liker det!
Familiene Engen, Strand, Rapp og Alnæs stillte mannsterke, og i tillegg var en del av juniorene/seniorene på plass. Og selvfølgelig også fotograf Harald, som nå kan krysse av ennå en O-Ringen på lista! (Hver eneste siden 75?)
Utdrag fra resultatlistene:
Anikken sto med to etappeseiere og klar sammenlagtledelse i D20 før turen gikk lenger sydover for deltakelse i rulleskirenn

CVA (less than 6 weeks)severe scarring and penile deformity. The advantages of sildenafil preis.

pubertal age and there are many underlying aetiological buy viagra online These studies have demonstrated that sildenafil has vasodilator properties which can, at higher doses, be associated with reductions in blood pressure and accompanied by an indirect increase in heart rate..

– depression cialis otc usa ED must also be distinguished from other sexual disorders.

.
Vetle vant 4.etappe i pre-O, delt med årets Verdensmester Martin Jullum fra Halden . Totalt ble det 7.plass på Vetle!
Kristine kom til finalen i Spurt-konkurransen, men fant også bra fram til 14.plass totalt i D13.
Eirik løp inn til 2.plass totalt i H21, og var kun 8sekunder fra etappeseier andre dagen.