Hjem > Nyheter > KM-Gull og -Sølv i H15-16 og H19-20

8 september 2013

IMG_0190Av Marie
Årets Kretsmesterskap i mellomdistanse ble arrangert fra Hemnes i Aurskog/Høland på årets o-kart i Norge i 2012

. Terrenget som møtte løperne var stort sett vakkert, med god sikt og mye blåbær
. Selv om lyngen var litt vel høy til tider, og noen hogstfelt var noe gjengrodde, var det gode kilometertider på vinnerne
. Raumar var godt representert med løpere i alle aldre, og som vanlig hevda noen seg helt i teten!

Magne Haga vant eldste juniorklasse i dagens løp. Han var hele 2:36 Km mellomforan nestemann på lista, som for øvrig også var en raumarløper. Anders Vister tok plassen bak Magne og med det er begge gutta i rute før NM til uken. Anders løper alle distanser, mens Magne kun løper mellomdistansen på lørdag.

Også i eldste gutteklasse gjorde Raumar det godt i dag. Kun slått av Konnerudløperen, og dobbelt HL-vinner Audun Heimdal, kunne Amund Hoel i dag få med seg en gullmedalje hjem i dagens kretsmesterskap. På plassen bak Amund fulgte Anders Haga opp med en finfin sølvmedalje!

På jentesiden var det Tiril Ruud Bråten som sto for dagens beste løp. Hun la seg på en fin 6. plass i klasse D 15-16 .