Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Innkalling til Styrerådsmøte

Innkalling til Styrerådsmøte

4 november 2020

Dato: Tirsdag 10. november 2020 i Jessheim Is- og flerbrukshall (ved friidrett banen) kl. 19:00. 

Saksliste finner du her

Påmelding gjør du du her.

I disse koronatider kan det på kort varsel bli informert at Styrerådsmøtet blir avholdt på TEAMS. Da vil alle bli informert via e-post og/eller på nettet. Når vi møtes er det 1 meter regelen som gjelder. Munnbind er pt ikke nødvendig i Ullensaker kommune om vi holder denne regelen på 1 m. Vi desinfiserer møtebord og stoler før møtet og har desinfeksjon tilgjengelig for håndhygiene. Reglene om du er syk eller i karantene gjelder også hos oss. Da blir du hjemme. 

Tags:

Kommentarer er stengt