Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Raumarkarusellen starter 12. august

Raumarkarusellen starter 12. august

10 august 2020

Raumarkarusellen starter opp onsdag 12. august med sprintløp arrangert av Hurdal OL ved Hurdal syn- og mestringssenter (Østsidevegen 101, Hurdal) . Løpet gjennomføres tilnærmet som vanlig med påmelding ved oppmøte og fri start mellom kl. 18:00 og 19:00. Se https://eventor.orientering.no/Events/Show/13476 for innbydelse. Etter løpet er det mulig å ta seg en dukkert i Hurdalssjøen.
Vi tar sikte på å arrangere Raumarkarusell hver onsdag fremover.

  1. 2. august – Hurdal OL – sprintløp ved Hurdal syn- og mestringssenter
  2. 19. august – Gjerdrum OL – [uavklart]
  3. 26. august – Eidsvoll OL – Drømmemila (sprint) på Dokkenmoen
  4. 2. september – Nes OL – Klubbmesterskap – [uavklart]
  5. 9. september – Ullensaker OL – Brennifjellet
  6. 16. september – Gjerdrum OL – [uavklart]
  7. 26. september (lørdag) – Eidsvoll OL – Kraftløpet (langdistanse) – Hasler
  8. 7. oktober – Eidsvoll OL – nattløp – Stensby
  9. 14. oktober – Ullensaker OL – nattløp – Haakenstua (Nordbytjernet)

Karusellen er fullført dersom 5 av 9 løp gjennomføres . Nærmere detaljer kommer og alle løpene vil bli lagt på https://eventor.orientering.no/Events.

SMITTEVERN

Personer med symptomer på luftveisinfeksjon skal ikke delta (heller ikke ved milde symptomer). Dette gjelder også personer som er i karantene eller isolasjon. Personer i risikogruppe anbefales på generelt grunnlag å ikke delta i arrangementer.

Konkurransene gjennomføres etter prinsippet kom-løp-dra hjem, ingen skal være på stedet lenger enn nødvendig. Husk avstandsregelen på 1 meter til alle som ikke bor i samme husstand. Følg arrangørens anvisning på arena. Alle skal spritvaske sine hender og EKT-brikke før de stempler på startbukken og etter at de stempler på målbukken (før brikkeavlesing).

Løpet kan bli avlyst på kort varsel etter pålegg fra myndighetene, og rammene for løpet kan også bli endret i tiden frem til løpet. Se NOFs til enhver tid gjeldende koronainformasjon på http://orientering.no/.

Tags:

Kommentarer er stengt