Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Orienteringsforbundet har i dag lagt ut veieleder for gradvis gjenåpning av o-sporten fra 7. mai

Orienteringsforbundet har i dag lagt ut veieleder for gradvis gjenåpning av o-sporten fra 7. mai

5 mai 2020

Nå ser det ut som ventetida er over, og vi gradvis kan komme igang med konkurransedelen av sporten vår også! Det forventes da at det vil komme løpstilbud i helgene framover (først ut er alle ungdomsklasser i Gromløpet lørdag, meld dere på før det blir fullt!), så det er bare å følge med i Eventor! Raumar-karusellen vil også komme igang etterhvert.

Veilederen finner du her: http://orientering.no/media/filer_public/8c/45/8c459fe4-bf99-4001-9fc5-670bc6177e7a/veileder_for_lokale_o-lop_med_med_begrenset_deltagelse.pdf

Vi har også hatt treninger for ungdom og junior-løperne våre i mindre grupper et par uker, og noen har løpt «konkurranse-like» økter i Halden og i krets-regi, samt at underklubbene har hatt lokale karusell-løyper ute . Så mange av oss er i gang med sesongen!

Kevin klar for «Korona-trening»
Emma går igjennom løypa med Ingrid før start
Tags:

Kommentarer er stengt