Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Silje og Eskil klare for VM i Latvia, starter nå til helga

Silje og Eskil klare for VM i Latvia, starter nå til helga

1 august 2018

Silje og Eskil er begge med i den norske VM-troppen som i disse dager setter kursen mot Latvia. Silje har for første gang kvalifisert seg for laget på en av de individuelle skogsdistansene og skal løpe mellomdistanse tirsdag 7. august. Hun skal løpe sprint i VM for 6. gang, denne går allerede lørdag 4. august i Riga (som best har hun to 8
. plasser i sprint i VM).

Eskil skal løpe alle skogsdistansene i VM, mellom tirsdag den 7., stafett torsdag den 9. og langdistanse lørdag 11. I stafetten er han tittelforsvarer sammen med Olav Lundanes og Magne Dæhli, og her må de finne seg i favorittstempelet etter seieren i EM-stafetten tidligere i år. I fjor fikk Eskil . 5. plass på lang og 8. plass på mellom, og dette er nok nivået han ønsker å prestere på også i år, så blir det spennende å følge med om formen er på plass!

Silje demonstrerer superrask sprint-stempling i NM

VM kan følges live via linker her: https://liveorienteering.com/#/

Det er dessverre ikke tilgjengelige TV-sendinger på norske TV-kanaler i år. «Sportskanalen» i Sverige sender + YLE i Finland hvis noen har tilgang til disse.

Vi ønsker begge to lykke til i VM!

Tags:

  1. Kari Kamstrup Hovind
    4 august 2018 @ 00:26 | #1

    ….og lykke til Sondre R B som er tatt ut til å representere Norge i pre-o som også arrangeres i Latvia

Kommentarer er stengt