Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Magnus nr. 7 i Blodslitet – god ungdomsinnsats

Magnus nr. 7 i Blodslitet – god ungdomsinnsats

22 oktober 2017

25 Raumar-løpere stilte til start i den 50
. utgaven av Blodslitet som ble arrangert fra Ulvedalen ved Fredrikstad i går. Det var fine løpsforhold med 8-9 grader og oppholdsvær. Mange krevende langstrekk og fysisk krevende sommerfuglgafling var gjennomgangsmelodien i de ordinære klassene, mens eliten i tillegg løp 2-3 runder med ulik løype først
.

Magnus slo til med en sterk 7
. plass i eliteklassen for seniorgutta som løp over 25 km! Magnus lå lenge og knivet om 4-5. plass, men med en løpstid på over 2.40 ble det noen kramper i beina på slutten. Magnus endte 10 min bak vinner Emil Svensk, og det lar seg absolutt høre! Man kan også merke seg at Olav Lundanes ledet løpet, men sprakk totalt og kom til slutt i mål over halvtimen bak Magnus.

I D17-18E hang Hedda med en god stund, men etter gaflingene ble hun løpende alene og tapte endel på det.

I ungdomsklassene var det gutta som stod for de sterkeste prestasjonene denne gangen. Øistein ble nr. 12 og Anders nr. 13 i et startfelt der alle de beste fra hele landet stilte til start. Øistein lå litt lenger bak i starten, men avanserte i feltet etterhvert og passerte Anders et par km før mål. Anders var en stund oppe og knivet med de aller beste, men sprakk litt på slutten og fikk da i tillegg en bom
. Christoffer og Gaute ble nr 53 og 54, mens Simen løp det meste av løypa og tok en liten short-cut på slutten.

I D15-16 gjorde Kristine et godt løp og endte som nr. 12 i det sterke startfeltet. Hun var foran løperne som ble nr. 4-5 et par km før mål, men ble med på en sving i klynga hun lå i så de havnet litt bak . Hanne var bra med i starten, men fikk magetrøbbel og konsentrerte seg om å fullføre.

Så jevnt god ungdomsinnsats på fellesstart lover bra for stafettlagene til Raumar i årene framover.

Ellers var det god innsats i barneklassene under 12 år med mange Raumar-debutanter i Blodslitet, og en gjeng med veteraner i H-åpen som alle hadde en god økt i Ulvedals-skogene.

 

Tags:

Kommentarer er stengt