Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > NM-Ultralang: Alt som går opp skal før eller siden ned!!

NM-Ultralang: Alt som går opp skal før eller siden ned!!

20 august 2017

Hedda i mål 🙂

Skrevet av Ståle:

Raumar orientering var ikke sterkt representert , men vi var med. Hedda S var enslig svale i kupert vestlandsterreng, men bakker skremmer ikke Hedda…i hvertfall oppover. Her går det bratt oppover og bratt nedover, før det bærer oppover igjen!! 11,1km er tøff utfordring, og her må du virkelig følge med på kartet . Hvis ikke kan økta bli lang
. Etter endt løp kunne Hedda fortelle om et greit løp. » Har bomma noe!» Hvor mye er ennå usikkert . Hedda gjorde iflg Coach Ståle et helt godkjent løp. Litt bom i starten, en bra midtre del etter passering , og en sightseeing rundt en odde på slutten kostet litt tid. Akkurat denne sighseeingen irriterte henne . Med løpet viser Hedda at hun kan og det har vært viktig å få bekreftet. Nr 31 av 44 er helt innafor.

Tags:

Kommentarer er stengt