Hjem > Nyheter > Mange gode Raumar-prestasjoner på hovedløpene

Mange gode Raumar-prestasjoner på hovedløpene

15 august 2017

Hovedløp og o-landsleir var i år lagt til høyfjellet og Beitostølen. Raumar stilte med en tropp på 7 forventningsfulle løpere.

Pernille, Øistein.Anders, Even, Hanne, Kristine og Gaute

Fredag var det klart for sprint mellom hyttene. Alle jentene slo til og leverte gode løp som ga premieplass til Pernille (12 i D15), Kristine (11) og Hanne (13) i D16. Også gutta løp gode løp, og både Anders (H16) og Gaute (H15) var like bak premieplass med hhv. 23. og 35. plass. I H16 ble også Øistein nr. 31 og Even nr. 45.

Premiejenter

På lørdag var det klart for langdistanse. Mesteparten av løypene gikk på snaufjellet, men det var også noe krevende i grøntfeltene i målområdet. Også her leverte jentene gode løp, Kristine ble nr 9 og Hanne 14 i D16, mens Pernille denne gangen havnet utenfor premieplass og ble nr. 26. I H16 var Øistein like bak premie med en flott 23. plass, mens Anders ikke var langt bak på 28. Even ble nr 48 og Gaute nr 61 (av over 90 startende).

Gaute ut fra start oppe på snaufjellet

Søndag til tirsdag var det o-landsleir med uphill og downhill-o, olabil/ gocart og sommeraking. I tillegg fikk løperne prøvd Temp-O (pre-O-variant) og batong (ski-o-treningsvariant).

Tilslutt var det kretsstafett. Stafetten gikk som sprintstafett fra skistadion. Raumar-løperne fikk vist at de nå har blitt habile stafett-løpere. Hanne løp på kretsens 4. lag som kapret en 3. plass og kom på pallen blant nesten 100 lag. Hanne vekslet som nr 12 på 1. etappe 18 sekunder bak teten. Kristine løp på 2. laget, hun gjorde en flott 1. etappe og var nr. 6, 8 sekunder bak teten. Det ble bommet av gutta på 2
. og 3. etappe slik at laget tilslutt ble nr. 15. Anders løp en sterk 2 . etappe på 5. laget. Han hadde 7. beste tid på etappen og laget ble tilslutt nr. 13. Øistein løp også 2. på 7. laget og fikk en grei gjennomkjøring. Pernille løp godt på siste etappe på 6. laget på en tid som var 9. best på etappen (men laget var dessverre disket på entidligere etappe), mens Gaute løp 2. etappe på 15. laget som tilslutt ble nr. 47.

Ialt 5 lærerike dager for Raumar-gjengen som ble enda bedre kjent med mange av de 450 deltagerne fra hele landet.