Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > God innsats av Raumar på Night Hawk

God innsats av Raumar på Night Hawk

6 august 2017

Raumar stilte i år med et herrelag, og et damelag (sammen med Østmarka) i Night Hawk . Herrelaget hadde 2 løpere i jr/sr-alder, og bestod ellers av ungdommer og veteraner. Da må man være godt fornøyd med en 28
. plass av 55 herrelag, og ungdomsprestasjoner av Øistein og Anders som lover bra for framtidige stafetter. På natta løp spesielt Øistein et godt løp. Magnus og Eirik løp også greit, mens den mest rutinerte natt-veteran løperen Øystein gikk på en liten smell da han leste på feil strekk og måtte tilbake igjen til 9. post.

Kristine og Hedda klare for natta

Enda bedre gikk det i dagslys hvor Anders løp sterkt på den 5. etappen. Øistein fortsatte å levere, og Ståle og Magnus fikk til gode løp.

I dameklassen bestod laget av løpere som er 17 år og yngre, og hovedsaken her også var å høste erfaring. Ungdommene Kristine (natt) og Pernille (dag) løp veldig gode løp. Hedda fikk det ikke helt til å stemme denne gangen, men vi vet hun kan bedre, og gleder oss til neste stafett! Anne Cecilie og Alexandra fra Østmarka løp også gode løp, slik at det unge laget ble nr. 23.

Night Hawk har blitt et flott arrangement, og det er viktig å stille lag i denne stafetten!

Tags:

Kommentarer er stengt