Hjem > Nyheter > NM-gull og Kongepokal til Silje på NM-sprint, gledelig 15. plass på stafetten

NM-gull og Kongepokal til Silje på NM-sprint, gledelig 15. plass på stafetten

4 juni 2017

Silje slo til med seier, NM-gull og Kongepokal på NM-sprint som ble arrangert i Hamar sentrum pinseaften

. Hun løp først en grei kvalifisering på morgenen. I finalen ble det rundt 15 sekunder tidstap ved 1. post, deretter var det full skjerpings og solid løping gjennom resten av løypa

. Det var svært spennende å følge løpet på arenaen, og i Raumar-leiren var det stor glede når vi så at ingen av konkurrentene kunne følge Siljes avslutning . Ingjerd Myhre var 7 sekunder bak, og Elise Egseth endte 11 sekunder bak. Dette er Siljes første NM-gull som seniorløper.

Magne og Magnus tok seg også videre til finalen i seniorklassen. Magne fikk til et bra gjennomført løp, og endte på 20. plass 1,17 bak vinneren. Magnus hadde litt mer tidstap på et par strekk, og endte som nr. 28 minuttet bak Magne.

Av våre juniorløpere løp Mathilde et godt løp og var en plass fra finalen i D17-18. Hedda hadde en litt tyngre dag etter lang tids sykdom, men det er gledelig at hun nå er igang igjen. Tor-Arve (H21) og Emil (H17-18) deltok også på NM-sprinten.

Silje feirer gullet med Raumar-jentene

I seniorklassen kan vi også glede oss over at tidligere Raumar-løpere Håvard og Eirik kom på 11. og 14. plass.

I stafetten søndag gjorde alle våre løpere gode gjennomføringer, og det ble tilslutt en gledelig 15. plass på 1. laget. Silje (vekslet som nr. 6), Magne (nr. 2), Magnus (nr, 7) og Mathilde utgjorde laget. 2. laget (Hedda, Ståle, Tor-Arve og Tiril) kom inn som nr. 62 av 76 startende lag.