Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Mange gode prestasjoner i krevende o-terreng på Oppdal

Mange gode prestasjoner i krevende o-terreng på Oppdal

27 juni 2017

20 Raumar-løpere hadde funnet veien til Oppdal og årets O-festival med totalt over 2000 løpere. Terreng og løyper var o-teknisk krevende alle 3 dager, og løypeleggerne hadde gjort en god jobb med alle løyper på alle nivåer.

Erle Fosstveit i farta!

Fredag var det skogs-sprint. Her slo Vetle til med helgens beste prestasjon og 3. plass i H21E. Vi merker oss også at tidligere Raumar-løpere Anders V., Eirik og Håvard alle var inne blant de 10 beste. For ungdomsløperene var gjennomgangsmelodien at skogs-sprint var uvant, og det ble mye bomming. Hanne klarte seg greit i D16 og fikk premie for sin 11. plass.

Lørdagens langdistanse passet Raumar-ungdommene bedre, og  Anders fikk en fin 11 . plass (premie) i H16, mens Kristine ble nr 6 i D16. Også lørdag leverte Vetle et godt løp, selv om det ble tungt i motbakkene. 5. plass ble det på han. Eirik og Håvard ble hhv. 3 og 9.

På søndagens mellomdistanse ble det enda bedre resultater på ungdommene. Pernille kapret en flott 4. plass i D15, mens Kristine klatret til 5. plass under 2 minutter bak teten i D16. Også Gaute gjorde et godt løp her og fikk en flott 21. plass (premie)
. Vetle gjorde også et bra løp og ble nr. 7 (Eirik 4 og Håvard 9).

Øvrige resultater er å finne i Eventor, og noen av Raumar-løperne har også lagt ut spor i Livelox hvor du kan se på løypene.

Tags:

Kommentarer er stengt