Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Ny avtale for kjøp av klubbtøy er inngått med Original AS

Ny avtale for kjøp av klubbtøy er inngått med Original AS

26 februar 2017

Raumar har inngått en ny 3-årig avtale for kjøp av klubbtøy med Original AS. Dette er samme leverandør som vi har hatt de siste årene og vi får fortsatt både Kalas og Swix produkter i klubbkolleksjonen
.

Designerne hos Original er i gang med å «modernisere designet» vårt. Det blir fortsatt de samme hovedfargene, men noen forandringer blir det nok. Fortsatt skal vi kjenne igjen Raumar-løperen . Det kommer noen nye produkter også – ny tights, kanskje klubbgenser?

Nettbutikken vil snart åpnes opp for bestillinger av den nye kolleksjonen. Så følg med på hjemmesiden.

Tags:

Kommentarer er stengt