Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Nytt NM-gull til Anders Haga, flere fine plasseringer i Blodslitet

Nytt NM-gull til Anders Haga, flere fine plasseringer i Blodslitet

22 oktober 2016

Anders tok sesongens 2. NM-gull (ultralang) da han ble nr 2 i Blodslitet i dag bak svensken Simon Imark etter et solid og taktisk godt løp i H17-18. Amund Hoel sesongdebuterte med en flott 10. plass i 19-20.image

Blant ungdommene fikk Pernille en fin 12. plass i 13-14. Kristine endte på 13
. i 15-16. I denne klassen kom Hedda inn til mål på 8 . plass, hun og Hanne viste god Raumar-sportsånd og diskvalifiserte seg selv for løping over forbudt område. Dette står det respekt av, og er et flott eksempel til etterfølgelse! Blant de 10 beste i denne klassen gjorde flertallet dette uten å følge opp Heddas gode eksempel.

Blant guttene gjorde Gaute og Christoffer gode løp, og ble nr 25 og 28. 15-16 gutta bomma litt mer, Øistein fikk en grei 32 plass, mens Anders bomma mye og brøt. Da er det bare å lade batteriene mot neste sesong og nye utfordringer! Hans Larsen er vinner av årets klubbranking, han gjentok bedriften fra 2015. Gratulerer ! (redigert av Morten, rankingfører)

Gaute spurter mot mål

Gaute spurter mot mål

Tags:

  1. Morten
    23 oktober 2016 @ 00:03 | #1

    Dersom mange i topp 10 valgte å løpe på forbudt område uten å diske seg burde vel laglederne til disse utøverne varsles for å ta en prat med de om god moral.

Kommentarer er stengt