Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Pernille og Hedda på 6. plass i Night Hawk, Raumar deltok med 5 lag

Pernille og Hedda på 6. plass i Night Hawk, Raumar deltok med 5 lag

14 august 2016

Raumar stilte med 2 jente- og 2 guttelag i årets Night Hawk fra Linderudkollen i Lillomarka. I tillegg deltok det er veteran-lag. Ungdommene løp 2 parallelle nattetapper (C-løype uten gafling), og hadde jaktstart basert på dette lørdag formiddag (gaflede B-løyper). Pernille og Hedda hang godt med i felles-starten, og skaffet seg et fint utgangspunkt til lørdag. De endte som nr. 4 etter natta drøye 3 minutter bak ledende Konnerud
. Hanne og Kristine havnet litt lenger bak i natt-rekka og fikk et utgangspunkt som nr
. 14 drøye 9 minutter bak teten (av 31 lag). Guttelaget med Øistein og Even lå som nr. 18 etter natt-etappene, mens Gaute og Christoffer var nr. 32 av de 46 startende lagene
. Alle ungdommene syntes det var gøy med natt-løping, og krøp ned i soveposene i teltleiren på stadion litt etter midnatt.

Jentelagene etter målgang på nattetappene.

Jentelagene etter målgang på nattetappene.

Lørdag var det klart for jakstart. Pernille og Hedda løp svært gode stafett-etapper . De løp taktisk gode løp, og var med i kampen om 4. plassen helt til nest siste post (hvor de var nr. 4, først i en 3 mannsgruppe). Tilslutt ble det en flott 6. plass på jentene kun sekunder fra 4. plassen. Hanne og Kristine ble. nr 13.

I gutteklassen ble Gaute og Christoffer nr 23, mens Øistein og Even måtte tåle en disk.

Veteran-gutta hadde 4 parallelle natt-etapper hvor Pål (6,5 km), Per (6,5), Øystein (8,5) og Ståle (10,5). På dagen løp de slik: Per (5,3 klatre-etappe), Øystein (4,8), Pål (4,8) og Ståle (6,7). Alle kom greit igjennom
.

Øistein i fint natt-driv

Øistein i fint natt-driv

Christoffer ute i mørket

Christoffer ute i mørket

Tags:

Kommentarer er stengt