Hjem > Nyheter > Enda bedre laginnsats på HL-lang

Enda bedre laginnsats på HL-lang

8 august 2016

På søndagens HL-lang ble laginnsatsen blant Raumar-løperne enda et hakk bedre, 7 av 8 løpere fikk premie!

Det var utslagsgivende løyper, og spesielt innledningen på løypene var o-teknisk krevende i et uoversiktlig område med mange kurvedetaljer
. Dette førte til at det ble endel bomming i alle klasser, også blant de aller beste. Denne dagen var det D-15 jentene som lyktes aller best: Kristine fikk en flott 5. plass mens Hanne ikke var langt bak på 11. I D14 fikk Pernille en fin 16. plass.IMG_2675

Hedda gjorde et sterkt langdistanse-løp og fikk en flott 17. plass. Det er gøy at Hedda nå også begynner å få det til å stemme på krevende o-tekniske løyper i skogen!

Blant gutta fikk Øistein en flott 13. plass, Anders ble nr. 19 og Even nr. 23. Øistein og Even har hevet det o-teknikse nivået sitt betraktelig gjennom erfaring fra deltagelse i o-ringen i sommer .

Gaute fikk en litt uheldig start med bom på 1. post, og lå da nede på 80. plass. Han jobbet seg jevnt og trutt gjennom løypa og ble tilslutt nr. 53. Ikke verst det heller!

Det er ekstra gledelig at vi i år hadde 8 løpere med på HL. For 2 år siden var vi nede i 3, nå må vi fortsette den fine trenden vi er inne i. Nå starter o-landsleiren med masse morsomme aktiviteter og sosialisering. Leiren avsluttes med den tradisjonelle krets-stafetten onsdag.

Se flere bilder under, alle bildene er tatt av Lene.