Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Forhåndsbestilling av arrangørjakke til NM 2015

Forhåndsbestilling av arrangørjakke til NM 2015

1 september 2015

NM jakke liteHovedkomiteen har fått til en avtale med Kalas om levering av arrangørjakke til NM 18-20. september. Dette er en arrangørjakke som vi ønsker å bruke under årets NM samt på alle arrangement i årene som kommer . Jakka har Raumar logo og en liten NM logo, men ingen sponsormerker. På ryggen står det «Raumar Orientering, Arrangør.»

Dette er en vindtett, uforet kvalitetsjakke fra Bavac med veiledende utsalgspris på kr
. 1.000.

Jakka finnes både i herre- og damemodeller og er helt normal i størrelsene. Jakka ønsker vi å selge til våre arrangører for kr 200,-. Den finnes i størrelsene S, M, L og XL i både herre- og damemodeller.

Bestilling av jakker kan gjøres her:

 

Bilde av både herre- og damemodellen:

NM Jakke

Tags:

Kommentarer er stengt