Raumar har fått nye hjemmesider på idrettenonline: https://raumar.idrettenonline.no/

Hjem > Nyheter > Sterk laginnsats ga 5. og 15.plass for gutta i NM stafett

Sterk laginnsats ga 5. og 15.plass for gutta i NM stafett

15 september 2015

Bak: Magnus, Anders, Vetle Foran: Eskil, Vetle og Eirik Foto: Erik Borg

NM i Levanger ble avsluttet med stafetter på søndag, og for Raumar sin del (resultatmessig) det var stilt størst forventning og spenning til herrestafetten. 1. laget, med Eirik Rustad, Vetle Ruud Bråten og Eskil Kinneberg, var nevnt blant outsiderne, og visste selv at med gode løp var alt mulig
. Gjennom vinteren og sommeren var det trent for, og prata om medalje, og kanskje også gull. Når man til slutt endte opp med en 5.plass i det sterke selskapet er det med litt blandede følelser . Gutta viste at de hadde mere inne, og bommet  hvertfall bort bronsemedaljen. Samtidig er 5.plass meget bra, og den nest beste plasseringen oppnådd i en NM stafett etter bronsen fra Kongsberg i 2013 (delt med 5.plass på hjemmebane i 2011).

2.laget med Vetle Christiansen, Anders Haga og Magnus Svingheim gjennomførte en veldig god stafett, og ble nr 15, under minuttet bak 10.plass.
Jentenes 1.lag fikk en kjempestart når Silje Ekroll Jahren, ikke overraskende, veksla i teten som 3.jente. Dessverre ble det en disk for laget, hvor Karoline Sønsterudbråten og Tiril Ruud Bråten løp 2. og 3. etappe.

2.laget med Kaisa Svergja, Synne Eide Rapp og Heidi Østli kom seg alle fint gjennom sin etappe!

Resultater
Artikkel i Eidsvoll Ullensaker Blad

Tags:

Kommentarer er stengt